Sthlm i mitt hjääärta!

ja då var man i sthlm igen då! Känns skönt att komma bort lite! träffa farmor o perra, var ju ett tag sen nu! Vi har käkat spelat spel och kikat på en 15år gammal video när famor fyllde 50!!! :P haha då var man inte gammal du! Men ack att man redan då fiskade efter uppmärksamhet ALL the time!! :P haha! "camilla kolla när jag trollar" stog jag och upprepade mig en sisådär 15 gr och snurrade på en lucka i köket, men de var tydligen ingen som var intresserad av att titta på mig ;) haha! stackars lilla jag ;)

Imorron blir de till att gå upp tidigt, ska ut o göra stan tänkte ja! Sen hoppas ja på att träffa lite klasskompisar också, skulle va kul :D




En annan liten som blivit stor


Melwin liten                                                 Melwin stor



God natt på er ;)

Kul jävel!

Måste bara skriva att de tydligen var nån dryg jävel som ringt till folk igår kväll/natt och uppgett sig för att vara jag?!? Skaffa ett liv?? eller vadå?
Trötta människor utan liv finns det många av!!


Då var det över..

Jaha då var julen över igen! Och snart är det nytt år! Julafton var mysig, var ute i säljemar med familjen och morfar o farfar! Men jag måste säga att man tappat den där "berömda" julkänslan! Julen känns som vilken dag som helst, jag antar att man har blivit vuxen kanske :P Julaftons kvällen avslutades me att ja o carro drog ut på krogas, det var faktikt skit roligt ute, mkt folk o bra stämmning! :D De lär vi göra om nästa år ;) eller vad sägeru cajjooo?

Juldagen var däremot sämre, hade taggat som fan! Vi var först ute på brända, hade bokat bord för 15pers, det var faktiskt trevligt som tusan men sen när vi drog oss ut mot tofta blev man mäkta besviken! Fyyyyy faaaan vad folk de var!! De var ju kaos iår igen, man kunde inte ens gå ju! ORKA! Så vi sket i de där stället och drog in till stan igen till goya! Där vare drag men ändå så man kunde röra sig iaf!!  så de lyfte upp kvällen lite igen! ;) Och på juldan ska de ju självklart vara efterfest! Så vi drog till Runald och där satt vi i badet hela kvällen, grymt mysit :D Men den som passade på att sno åt sig min klocka medans vi var där kan ju vänligen vara snäll o lämna tillbaka den?? Inte OKEY!!

Efter jobbet idag så gick jag och fatima på bio, TWILIGHT! Jag säger bara, herre min gud, Im in love!! De var den bästa filmen jag sett på länge! Men man tappade lite tron på kärlek! Hur ska någon kunna mäta sig upp till den kärleken?? Haha så grabbar släng er i väggen, I want EDWARD! Fy fan vilken snubbe! Jag rekomenderar starkt er att gå å se den! Nu väntar man bara på tvåan!! GE MIG!





Kääärlek på hög nivå ;)


Imorron är man ledig då hoppas ja på en trip till sthlm! :D Skulle va härligt!


Hööööörs dåå!!

Broken strings



Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything

When I love you,
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking,
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay
You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh the truth hurts
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

Oh what are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell something that ain't real

Well the truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

But we're running through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train
When we both know it's too late (too late)

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I cant tell you something that ain't real

Well truth hurts,
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again

För att ja har världens bästa föräldrar! :D

haha shit va dom lurade mig i fredas, ja trodde ju att ja o mor skulle ut o käka lite på helt enkelt bara men när jag o mamma kommer utanför dörrn och ska gå står pappa utanför me bilen?? mamma säger att han ska skjussa oss dit men bilen går inte till helt enkelt utan stannar vid läkerol aréna , å ja ba " ska vi på hockey match"? haha! Men de var ju jöback! Mamma o pappa hade betalat och fixat bord på terassen men tre rätters middag o allt! Vi satt kääänon och kikade på peter! ÅÅ han e ju såååå grym! Man TACKAR :D
Klockren kväll! Med en utgång på slick efter! :)

Igår sprang ja o ninnsan o inhandlade julklappar, har bara två kvar nu och dom ska fixas tomorrow :) Sen drog vi till kastvallen och kollade på team 86 återträff, gamla ik huge där brosan spelade hade samlats ihop igen och körde match mot varann, o fader var dommare! Vilken syn :P haha! Sen drog ja mig till carro o drack lite gott o sen vart de utgång som vanligt! Nu får de snart vara nog me dessa utgångar, frågan är bara när? :P

Idag har ja bara legat i sängen hela dagen tills de var dags att jobba! Var egentligen ledig men tog på mig extra!

Nu blire sängläge framför heartbreak hotel!!






höööööööööörs då!!

Jeeeeej nu är allt harmoni igen!:D

Nu har man fått tillbaka livet i mobilen!
Itssss alive!

Måste bara påpeka att de e så fruktansvärt skönt! ;)

Igår var de som sagt julbord ala förenade Care! Var lite seg startat, oh maten la sig som klumpen i magen!
Trodde ärligt att den inte skulle få stanna kvar ett tag! :P Sen efter de vart de utgång på slick, och det SÖG!
Fy fasen va tråkigt de var, så ja var hemma redan klockan 01! Men de var väl lika bra de för klockan 05.30 imorse kom ninnsan och hämtade mig o sen bar de väg ut till sandviken! Är här nu på hennes café och har jobbat hela dagen! Slog rekord i morse, känn pepp på de efter 3tim sömn :P

men snart ska vi stänga igen här o ta oss in till gävlas igen! Då lär man styra till sig till kvällen! Jag och mor ska ut o käka och dricka lite gott ;)

Men vi hööööööörs dåå!!




Vad hände? :/

Gaaaaaaaaah!

Ja lovar ja blir smått galen snart! Min mobil fungerar fortf inte och har vart sååå över en vecka nu!! Blir galen på tele2 som inte håller de dom säger!! Dom sa att den skulle fungera som vanligt i mån, vaknar man upp , neeee står fortf sim inaktivt jahaaa tänkte ja, så då ringde Perra (Per-arne) igår igen o fråga vad dom höll på med å då fick han ett "imorgon bitti" ska den vara igåång igen! Yes tänkte ja, och då vakna man imorse, SAMMA SAK!! Blir galen, kan ju inte få tag på en jäävel!!!
Håll de ni säger vafaaaaaan!

Nu får ja vänta tills ja börjar jobbet innan ja äns kan ringa perra och säga att han lär ringa upp dom jävlarna igen!

Nån måtta får de väl ändå vara??


life isn't easy without my phooone!!



skiiit!

Lite pics från tors myset!

Myyyyyyyysiiiiiit! ;)









             Jossans


        Fiffis


   Å min härliga! ;)








Sen spååårade de ;)

De här med drömmar

Jag brukar alltid få för mig att drömmar betyder nått! Inte just direkt det man drömmer men att de har nå liggandes bakom! :P mina drömmar har inte handlat om nå spec under den senaste tiden, men också helt plötsligt drömmer man om nått som man inte räknat med! Och inte vill drömma om! Varför?
Som inatt, vill mitt undermedvetna säga mig nått eller?:P
Blir galen! För då vaknar man upp o är liksom deppad, för en drömm? ne de e sjukt!
Men man kan faktiskt kontrollera sina egna drömmar! Om man tex drömmer en mardröm då kan man själv stanna upp den o säga att de här är bara en dröm o ni skrämmer mig inte, nu spelar vi lite kort istället!! :P  (haha gjorde ja när ja var liten och det fungerade :P) Så nästa gång ja har en dröm så tänker ja be dig dra åt helvette :P haha!



Nog om de :P Den här veckan blir lugn, jobbar bara ons, har tagit ledigt på tors för då blire julbord me jobbet! :D kul kul! Sen på fredan ska ja ut o käka lite med min kära mor, och kanske ta en öl eller två ;) Sen får man se vad som händer resten av helgas! Nu sitter ja bara o väntar på att min jäkla mobil ska börja fungera!!! Blir tokig! Ja som brukar få panik bara när den dör för att de e slut på batteri... nu har ja inte haft nån mobil på ett antal x-dagar! Dags att komma igång nu? Ehm aaaa...

Nu blire dags för en seeen frukost!

Höööööörs dåå ;)

Tors fre!

Har haft en riktigt bra tors fre :D Mys mys mys! Pepparkaks baket var ju klockrent!! Säger bara PLP ;P haha! Ska sno nåra av jossans bilder sen o lägga upp tänkte ja :)
 Och utgången igår me cajjoo var kul! Haha! Kan inte bli bättre? ;)
Men nu äre thess som ska ta lugna gatan! Ikväll blire bara jobb sen hem o mysa framför en bra film? Jajjemen! Ska bli härligt :) Sällskap? I hope so ;) hah!

Ne nu äre dags att försöka slänga i sig nått att äta!




Hööööörs dååå! ;P


Juletider

Jajjemen ikväll blir de julmys.. ska iväg till fiffi och baka peppisar dricka lite glögg och kanske styra mot en utgång sen? :P Inte mitt fel denna gång, joss som tjatar ;) och så känner man ju mig, kan ju aldrig säga nej till en utgång :P
Men då blire bara en jeans och linne utgång, kika lite, inge märkvärdigt ;)

Jag lär verkligen skaffa mig en kamera så ja kan knäppa egna bilder o slippa sno andras ;) Men får se om joss har me sig kameran ikväll och de blir några pics ;)







Höööööörs dåå ;)

Ingen mobil..

Gaaaah ne går inte ringa till mig nu i ett par dar tills jag får ett nytt sim!! Hur tusan ska de gå då hade ja tänkt??
Jäkla skit! Ajaaaaaa känn pepp? :(


Jädra rusk..

Gaaah hatar de här vädret! Är ganska så trött på att stoppa ner en skitig melwin i handfatet o tvätta efter varenda gång man vart ute i de här slasket! Tror inte han tycker de e så kul heller :P Ge mig snö och de är nu!

jahaa och helgen? jo tack den har vart bra! Film på fredan o party på lördan, precis som de ska va ;P
De börjar bli lite pinsamt när man hör frågan om man inte har nått jobb för att man alltid hänger på goya! :P haha kanske dags att byta ställe? ;) Eller sluta vara ute o svina varje helg kanske e bättre? :P Men så att alla vet iaf, jag HAR ett jobb ;)

Inte långt kvar tills man fyller år nu heller, å då har ja tvingat mina älskade brudar, joss och ninns, att dom ska röva bort mig! Och jag har ett KRAV och de är att ja ska få ha en ölhatt med fri påfyllning under hela dan/kvällen/natten ;) Va tusan man fyller ju bara 20 en gång ! ;)




Me and my girls! Yo Yo!

Hööööööörs dååå!



Sååå himla onödigt ..

Superwoman


En pil i hjärtat..

Aaa fy tusan va tråkigt de känns, hade verkligen sett framemot att få rida idag också åker vi ner till stallet å då har hästfan ingen sko på ena beenet.. gåre bra för mig?? nee! Så då får ja väl fortsätta att rida i mina drömmar då! Drömmer ganska ofta att ja sitter på en hästrygg igen.. faaan! (lät lite perverst men sluta tänka sånna tankar, snuskn) :P!

Har hängt me kattis idag, känns tungt att man inte vet när vi träffas nästa gång :(

Imorron e de jobb igen, känn pepp! :/


 Bästa musikalen!


Vem är du? :S

RSS 2.0