Summering..

Verkar vara väldigt dålig på min uppdatering här! Inte bra! :P får ta o skärpa till mig ;) men iaf, quiz kvällen me jobbet var riktigt rolig.. och trott eller ej så VANN vi :D:D Presentkort i baren, Ja taaaackar! inte döölit! :D

I fredas var de jobb först på hemtjänsta sen raka vägen efter de blev de jobb på blue moon!  Stog i garderoben.. tänk va mkt dryga fulla människor de finns ute.. haha ;) En dala kille stog o snacka med mig, ja lovar i nästan 20min, om dalarnas historia och om hur vi svenskar egentligen skulle vart danskar om inte dalarna ryckt in :P haha! De var en ruskit märklig människa, va ska man säga ;) 

Igår hade man lite besök från uddevalla, goa gubbar :P De blev lite käk o dricka på interpool (värsta servicen ja vart me om) sen vidare på förluva hos sandra och sen vart de goya! Mkt trevlig kväll ;) Märklig men trevlig ;P
Finns lite små patetiskt folk, tycker snarare synd än illa om dig för att du verkar ju ha en verklighetsuppfattning som ligger på sisådär 0? Och hur mkt ni än tror att folk e avensjuka på er så lovar ja att så e de knappast! Get a life girl, du är inte den första som fått vara där utan de e ju snarare halva stan ;P haha!

Nu sitter man hemma, nyss hemkommen från jobbet! Blir nog en tidig kväll ska upp tidigt imorron och RIDA :D Fy fasen va underbart kul de ska bli! Har saknat de så himla mkt och imorron äntligen!


Meeen Höööörs då ;)



Du får inte ha mig som en dröm..

När jag vill va din verklighet!

Jahaaa veckan rullar på i god takt! Snart e de tors som är lika med LÖNING och personalkväll såklart :D Ska bli riktigt roligt! Vi ska iväg på heartan på quiznight! Haha..

Jag som sa att ja aldrig mer ska dricka.. men hur tycker ja att de går me de då? Kommer bli en 3dagars nu, inte bra inte bra!

Imorron är de ledigt, men blir ingen rolig dag iaf. Det blir en tvätt o städ dag :( men de e himla behövligt kan ja säga..

Neee nu ska ja ta o trycka i mig en lussebulle..
På återseende!!

En gammal goding bjuder vi också på såklart ;)


Minnen...

Haaan e såå sjuk :P:P




Hahaha! klockren..

Hur tycker jag att de går då?..

inte så bra kanske :P Fröken sjöblom var verkligen dyngrak igår, inte okey!! Så gåre när man inte har nå spritsinne.. eller joo ja brukar faktiskt ha de men just igår så var de ur funktion :P Kvällen var ju iaf trevlig till en början sen sviker minnet lite ;) Skämde ut mig gjorde jag också! Föörlåt du! :P

Summering av helgen:
I fredas så styrde vi lite förfest här hemma hos mig ,brudarna o ante :P Sen drog vi till helt enkelt o sen slick! De var bra drag och helt okey!
Igår blev de förfest här hemma igen men då fick inte ante vara med.. sen drog vi till blue moon bar, var ju nyöppning och linda B skulle ju vara där men tyvärr fick ju aldrig jag o carro se henne för vi e ju så dumma o sticker till goya istället.. haha orka! Jag o carro helt själv på hela stället, men de stoppade ju inte oss utan vi sprang runt som små nördar, runt runt runt inne i schlager rummet o hade skit kul! Haha då undrar ju man vad som har gått snett? Spååra!

Idag har ja legat på roberts soffa heeeeela dan, mått dåligt! :P Men de e ju sånt man får ta om man ska vara ute o svina! Nu blire verkligen fortsatt soffläge!

Höööööörs då!

kääänn pepp..

Eller kanske inte.. sitter och jobbar natt! Inte en enda människa är vaken förutom ja :/ Seeegt!
Det är jag, datorn och godispåsen.. å sjklart tantalian, men hon ligger ju o sover! suck..

Jahaaa, annars då? Jo tack de fungerar! Spenderade dagen med att sova ut till en sisådär 13.30 (jobbade ju natten innan också) Sen roade jag mig med en fika på waynes med mina härliga bruds tills de var dags att gå o jobba igen!
Jag ser verkligen fram emot min lediga helg, ska bli så sköönt!

Funderar på att köpa en vinterjacka åt älsklingen min, han fryser så mkt stackarn o nu äre ju snö o rusk påväg!
Om jag får ha vinterjacka varför ska inte han få ha de? Då kanske jag slipper att han sätter sig på ändan o vägrar gå en meter till innan han kommer in i värmen! Tyckte den här va söt, inte för mkt!  Eller?



Snart äre jul också..
Tiden går så himla snabbt att de e helt sjukt! Vad har ja haft för mig liksom? :P
Tänkte på de.. kommer bli en liten konstig jul i år..annorlunda...




Sov gott alla....utom jag!

Btw..

Melbo tappade sin första tand idag, mitt lilla gull hjärta! :D



Melwin!

Så va helgen över igen!

Jajjemen, känner mig slut o matt efter denna helg :P Men roligt har de vart!
På lördan vare jobb först sen blev de lite förferra hos råååbert, i hans nya fina lägga! :D Det var då de spåra o sjklart kunde inte Thess hålla sig från spriten ;) Men de var trevligt..
Sen bestämde sig brudarna att dra förbi fiffi o henke innan vi störtade ner mot goya!
De var en härlig kväll må ja säga :D

En liten bild från fredans bravader :P


Haha spelar ingen roll vad alla andra säger, Jag o carro var GRYM! ;)


Nu sitter jag o ska jobba natt.. känns helt okey!
Pengar rullar in som dom ska, de känns bra nu ;) hah!

Himla bra text!




Höööörs då!!

Jahaaa..

Då sitter man här, nykommen från krogen, nykter! Tror de e första gången jag någonsin gått ut utan att dricka en droppe, bra där Therese ;D Man måste ju prova på de nån gång också ;)
 
Ikväll var de jobb först sen åkte vi i ilfart till johanna som hade avskeds fest! (kommer sakna dig babe) För hon åker ju nämnligen till GC imorron o blir borta ett halvår till! Inte kul! Men jag kommer ner älskling de vet du, Thess o johanna på GC i vinter ;) Röjj! Sen drog vi oss ner på slick, shaka lite, var faktiskt roligt ändå! Haha Carro du e ju klockren "Men ja tar me mig dig hem då? ;)" Haha!

Imorron äre jobb som gäller igen sen blir party igen! Nyktert? vem vet ;)

Haha skulle ju vart o gjort naglarna idag, och sjäääälvklart lyckas ja försova mig! Säger inte vems fel de är, men ja tror du vet vem du är? ;) Men som tur är så fick ja ny tid imorron! Skönt de!

Nu äre snart sängen som väntar! Ja måste sluta vända på dygnen!

En liten sköning såhär på nattetid ;)


Minnen!

Shit va tiden går så himla snabbt! Den bara rinner iväg..
Jag började kika på bilder från studenten idag.. känns inte alls som de var så längesen jag och jossan bestämde oss för att flytta till sthlm! Nu känns de som om man inte riktigt tog vara på tiden där nere! Om man bara vetat de man vet nu, då!
Men men, minnena försvinner då aldrig!
Å jag saknar er, min klass vaaarje dag!







Tis!

Idag fick man börja med att uträtta lite saker, sen blev de en fika med Johanna och emma o en liten sväng på stan! Sen var det dags att jobba! Var segt idag, har haft sånn jävla smärta i rygg o mage! Blir så jävla less!
Men men de ska väl gå över snart! Usch!

Nu sitter man här, man kanske skulle ta å krypa ner i sängas snart! Känns behövligt :P
Och på freda ska man äntligen få sina naglar fixade igen, åter de behövligt.. två av mina fiiina långa egna har lyckats gått av :( Typiskt! Men sånt är livet!





Varför?...


Grädden på moset..




kryddan på kakan! Fy faaeen!

Fler bilder!


Lördag!

Yes igår var de lördag och lika med party :D Haha! fy faen vilken sjukt rolig kväll! Firade ju ninni först hos henne me ett stycke roligt folk sen blev de ner på goya! Det var klart godkänt!
Kvällen avslutades med att jag o ante står och skäller (som hundar) på varann mitt på torget???? :P:P De e tyvärr fångat på film också, haha!
 Ibland undrar man ju hur de står till egentligen? ;)

Måste bara påpeka att ja måste vart grymt taggad inför igår.. för i fredas natt vaknar nämnligen johanna till av att ja skriker "skååål då" i sömnen! Å då är de illa! :P

Idag har man bara legat o segat hela dan, diskat har ja faktiskt också gjort så lite nytta iaf! 
Försökte lura med tjejerna på en fika men alla var tydligen bakis idag som ja inte alls förstår hur det har gått till? ;)

Lite bilder från gårdagen! :D




Hööööörs då :)

Fina...


Mys!

Idag sov man till 14.00 sen drog ja o johanna ner på stan, tiden flög men vi hittade lite smått o gott iaf..
Blev en liten solning också, de var behövligt :P

Sitter hemma hos johanna nu, vi tänkte ju dra en utgång ikväll men kändes som om vi inte riktigt orkade.
så de blev mysdricka, lite idol och tjejsnack istället, lika bra de ;)
Vi taggar imorron istället, då jädrans blire skojj :D





A shot throught the heart and you' re to blame....

you give love a bad name!

Jobbar natt igen!

Måste ju bli riktigt rik snart ja, haha eller kanske inte ;)

Imorron äre fredag igen, fy tusan vad skönt! Man är ledig hela helgas :D Det blir party dubbelt upp (kanske lär börja lugna mig med spriten snart, haha!) Men ser framemot lördan, då fyller ninnsan 19 så då blire lite förkrök hos henne sen ner på goya och kika in modevisningen :D kan bli nice! Måste nog ner på stan o leta nått nytt först! ;)







Emma is the shiiiiiet!!

Å som hon är, emma har fixat min blogg nu, å fin vart den :D Tack gumman!

Igår vart de en slö dag, sen begav man sig till joss o ante, som vanligt! (ja bor typ där ;) ) haha! Men ja vet att ni gillar´t!
Där bakade jag och jossan chokladbollar till grabbarna, dom blev ju goda men kanske lite lösa? :P Ääh inget slår oss i köket ;)  sen blev de lite tv o mys bara, sen lika med sängen!

Idag har man jobbat från 07:00 till 21:10, seegt som fasen, men man ska ju inte klaga inte!
Nu blire till att krypa ner snart!



En liten sång såhär på kvällskvisten!







I feel sorry for you...

Klockrenaste komentaren!!

Andreas Lundin - En del av Goyas inredning!


Sagt av andreas själv!! haha!


Häärligt häärligt! :D

Igår var en riktigt bra dag! Blev en fika först med alla brudarna som under de bestämdes att de skulle bli lite brynäs match, johannas far hade biljetter och bjöd oss hela ligan! Ante och hans entourage :P haha (gryyymt) och självklart när therese är där så går dom med vinst! hääärligt :D Det var behövligt!! Blev några öl på arenan sen efter matchen begav vi oss till interpol för lite biljard o dricka! Tjejerna satt mest o snacka lite skit men ja mötte chrille och ante i ett spel.. jag kom 2a :D (sen om ja fick ner nå bollar är en heeeelt annan sak ;) ) haha!  Men det var myyys :)


Fick självklart en kram av tigern ;D


   




Vi gillar´t :D

Helgen!

Jaha då var de slut på denna vecka också! Skönt de, så man får var ledig lite, kan va behövligt! :D
Helgen har vart rolig, som sagt i fredas blev de hangloose sen blev de ner på slicken, de vart faktiskt en trevlig kväll!
Igår vart de först förferra hemma hos stoffe och elinan, riktigt roligt! Träffade ju på micke o grabbarna med, de var längesen! :D Sedan styrde vi mot goya (sa ju de) kan inte hålla mig borta :P haha! Där vare väl sådär! Säger bara "vem är du o orka tro att jag ska slå dig!"  :P! Jag och ante dansa loss iaf! :D

Nu har jag nyss kommit hem från jobbas, tänkte de skulle bli en dusch och kanske nå mat innan man cyklar vidare mot nästa äventyr! ;)

En liten bild från Gårdagen!




Mitt jobb får mig att tänka på djupa saker..
Vad vi människor får stöta på så många händelser! Tänk tillexempel att du haft din man i 50år och som sedan dör och den andre blir lämnad ensam kvar. Att någon du haft vid din sida så många år plötsligt försvinner och du måste lära dig att leva ensam i en ny tillvaro! Att förlora någon du älskar.
Fy faeen.. Jag hoppas jag blir den som dör först! ååå jaa, jag räknar med att jag inte kommer sitta ensam, gammal och grå utan vara med någon som värmer hjärtat när ja blir sisådär 80 bast! Feel derå? ;)

Höööörs då! :D




RSS 2.0