Hallå hallå!

Natten gick bra men de var riktigt segt när klockan började närma sig 4...

Idag vakna man upp vid 14:00, då passade ja på att städa upp här hemma lite, såg fötaskligt ut, sen kom mor och då blev de en sväng ner på stan! Jag köpte hårfärg och passade på att klacka om mina skor, känns skönt! Så nu är håret precis nyfärgat, var tvungen eftersom mitt eget hår började bli gröönt! :S Men nu tror ja de blev för mörkt istället.. aja kan ju inte se värre ut iaf :P

Nu håller ja på att till laga lite pannkakor, me grädde och sylt *mums*  och snart ska man iväg igen, jobba natt! Money money, så de e ju bra!

Imorron äre fredag och de e lika med helg! :D Jag jobbar hela helgen men de blir festligheter iaf såklart ;)
Imorgon e vi bjudna på 20års kalas på hangloose, där har ja inte varit på evigheter, kan bli kul, det är tema glamour?? Och hur ser man ut då tänkte jag, någon som vet?? :P sen blire väl vidare till slicken eller goya skulle jag tro! Lördan e fortf öppen, men som den goyaslyna man är så skulle de inte förvåna mig om man hamnade där ;)

På återseende ;)



Känn peppen!!

Jaha då sitter man här, jobbar natt! Och jag har en sisådär 9tim kvar, *pust*..  Men men de ska man väl klara, har ju älsklingen med mig (datorn) och en massa godis och andra onyttigheter! :)

Gaaah jag är verkligen helt seriöst kär.. haha i marcus fagervall!! Hans nya video, de e ju nästan skamligt hur het han är!  Ninni, du ja marcus och gitarristen, du vet va ja pratar om ;) Fasen!  men visst sörru, dream on Therese, ja tackar de tänker ja :P







Kan det bli bättre? ;)

Bloggträsket!

Hej välkomen Therese! Hehe yes tack, eller vad säger man?:P Ännu en själ redo att fastna i bloggträsket! Här kommer ja klottra ned med mina otroligt roliga tankar och spännande vardag! Eller kanske inte :P Det kommer iaf innehålla massa Therese, på gott och ont ;)

Sen äre ju så att ja inte riktigt förstår mig på det här, hoppas få hjälp av bloggdrottningen emma med design och upplägg, annars så e de ju varmt välkommet med hjälp om någon känner sig manad? hojta till vettja ;)

Ne nu äre iaf dags för mig att störta i säng! Har en himla värk i ryggen och ett höövve som inte vill sluta spinna runt med tankar! Men god natt och sov gott, för det ska ja iaf göra nuuu! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0